Power Comedy Club: Ett Colosseum för Standup

Skratt kommer att eka i eternity. Hjältar kommer att krönas.
Egon kommer att krossas och huvuden kommer att rulla.

Klubben kan stoltsera med att vara Sveriges enda riktiga open mic, vilket innebär att vem som helst får chansen att köra 5 minuter på scen, oberoende av om man är Johan Glans eller aldrig någonsin prövat på stand up.

Kvällen inleds med att lite mer etablerade komiker kör i en dryg timme, och sedan börjar det som gör Power Comedy till Power Comedy: Ett maraton i hisnande tempo där alla som vill får 5 minuter på scen. Vem som helst kan äntra scenen – alltifrån tungviktare inom branschen till tungviktare i alkoholkonsumtion. 

Ta på dig gladiatorhjälmen och ta med vännerna ner till källaren på Brother Tuck!


Plats:
Söderpuben Brother Tuck
Tid: Onsdagar och Torsdagar 20:00 till 23:00
Pris: Gratis